Om Naturterapeutisk Refugie

Velkommen til NEED FOR NATURE’s Naturterapeutisk Refugie!

Med en beliggenhed på grænsen af Danmarks yngste nationalpark Kongernes Nordsjælland er vi dedikeret til at vække og pleje dit iboende behov for naturforbundethed, bringe dig i tættere kontakt med naturen omkring dig, og dermed tættere på dig selv.

Vi tror på naturens evne til at helbrede og restituere, og vi har skabt et refugium bygget på principper om naturens potentiale for at skabe ro, nærvær og om nødvendigt restitution.

Naturterapeutisk Refugie er et familiedrevet retreat-sted, og dine værter er tredje og fjerde generation i huset.

Din værtsfamilie er; Tanya Uhnger Wünsche og Gunnar Uhnger og vores børn Oskar og Silje.

Vi har selv oplevet at finde ind til en dyb forbundethed med naturen ved blot at være og bo i Refugiet, og nu deler vi denne naturforbundetheds-følelse med andre.


I 2020 åbnede vi dørene for at give vores medmennesker muligheden for at komme ud af byen og koble af fra den travle hverdag, genskabe forbindelsen til den nære natur, omfavne det enkle liv og nyde skønheden ved samværet i og omkring vores hyggelige retreat-sted.

Vores Refugie byder dig velkommen uanset om du ønsker at leje huset til en familieferie, tage på retreat-ophold, deltage i en af vores temabaserede pop-up retreat-oplevelser eller have en workcation med fordybelsestid og arbejdsro. Det kan også være, at du har lyst til at besøge os på din internationale workaway.

Bliv klogere på dine mange muligheder her

Naturterapeutisk Refugie er stolt af at være en del af NEED FOR NATURE GROUP, som er grundlagt af husejer og passioneret Nature Connectedness Researcher & Facilitator, Tanya Uhnger Wünsche.

Velkommen til Refugiet!

For flere detaljer: Besøg Need For Nature-websitet